“El nostre mètode manté les propietats de l'oli verge i n'allarga la vida”
Antoni Femenia i Simó Adrover han desenvolupat un procés original que conserva les qualitats de l'oli. La seva recerca ha obtingut resultats sorprenents. Quina és la vostra formació?Som químic i professor titular de la Universitat de les Illes Balears, on form part del grup de recerca en enginyeria agroalimentària, encapçalat per Carme Rosselló. Vaig començar a investigar gràcies a l'impuls de Jaume Cañellas, que va ser qui em va introduir en l'estudi de la composició dels aliments.Després treballàreu a altres països?Vaig obtenir una beca d'investigació de tres anys en un projecte europeu sobre la introducció de fibres vegetals en els aliments. Em va tocar treballar a la Universitat de Bretanya, encara que la major part de la investigació la vaig fer a l'Institute of Food Researchs de Norwich a Anglaterra.
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem