“El nostre mètode manté les propietats de l'oli verge i n'allarga la vida”
Antoni Femenia i Simó Adrover han desenvolupat un procés original que conserva les qualitats de l'oli. La seva recerca ha obtingut resultats sorprenents. Quina és la vostra formació?Som químic i professor titular de la Universitat de les Illes Balears, on form part del grup de recerca en enginyeria agroalimentària, encapçalat per Carme Rosselló. Vaig començar a investigar gràcies a l'impuls de Jaume Cañellas, que va ser qui em va introduir en l'estudi de la composició dels aliments.Després treballàreu a altres països?Vaig obtenir una beca d'investigació de tres anys en un projecte europeu sobre la introducció de fibres vegetals en els aliments. Em va tocar treballar a la Universitat de Bretanya, encara que la major part de la investigació la vaig fer a l'Institute of Food Researchs de Norwich a Anglaterra.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent