Etiqueta 'CuinaMallorquina'
Inés Fraile: «Aquest no és un llibre de cuina, sinó de persones que cuinen»
Després del llibre Davantal posat. Receptes de dolços i pastes salades de Mallorca (publicat...
Un catedràtic de la UIB ha publicat un llibre sobre la història de la cuina a les Balears
El catedràtic de Fisiologia del Departament de Biologia...
Tomeu Arbona presenta 'Cuina tradicional de Mallorca: intimitat original'
Tomeu Arbona presentarà el proper dissabte, 9 de desembre, a les 18.00 h, al Centre de Cultura...
Marc Fosh i Tomeu Caldentey, ambaixadors de la cuina mallorquina a Londres
Els xefs guardonats amb estrella Michelín, Marc Fosh i Tomeu Caldentey s'han convertit...
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc