TW
0

Els xefs guardonats amb estrella Michelín, Marc Fosh i Tomeu Caldentey s'han convertit aquest dijous en els ambaixadors de la cuina mallorquina a Londres. Així com ha informat la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, vint professionals del sector turístic i mediàtic del mercat britànic assistiren a l’esdeveniment a l’hotel Meliá White House.

Aquesta acció promocional organitzada per la Fundació Turisme Palma 365 té com a objectiu principal posar en valor el producte gastronòmic. En aquest sentit, Adrover ha destacat que la gastronomia «és un valor a l’alça del qual es pot gaudir els 365 dies de l’any i que forma sempre part del viatge. És per aquest motiu, que l’hem incorporat com una de les experiències dins la nostra estratègia turística», ha dit.

La Fundació Turisme Palma 365 va convertir una sala de l’hotel amb un menjador tradicional mallorquí amb la finalitat de traslladar als vint destacats prescriptors una experiència global de la destinació, on la qualitat està per damunt de la quantitat.