algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
21°

Mallorca assalta Vincennes un any més

Els primers aficionats illencs arribaren ahir a la capital gal·la per gaudir de la festa del Prix d'Amerique


L'accent mallorquí va envair un any més l'hipòdrom de Vincennes per gaudir d'una nova edició del Prix d'Amerique Prop de 150 persones entre dos vols noliejats per diferents companyies (Iberia el dematí i Air Europa el capvespre) varen aterrar ahir a la capital francesa disposats a gaudir un any més de la cita trotística per antonomàsia a nivell europeu.

Els cartells que ja pengen de gran part dels fanals que volten el bosc de Vincennes anunciant l'esmentada carrera, com també els plafons publicitaris caracteritzats enguany per un disseny extraordinàriament modern, varen donar la benvinguda ahir al migdia als primers aficionats illencs que arribaren al recinte de l'arena negra.

Un any més, el gruix dels apassionats del trot que decidiren venir a París eren de Manacor en una mostra de la gran afició per aquest esport que hi ha a una localitat que veu com, fins el moment, la promesa d'un nou hipòdrom just són paraules que se les endú el vent.

Polèmiques a banda, i tot i haver-se aixecat en alguns casos a les cinc i mitja del dematí, el bon humor va regnar en tot moment en un viatge perfectament organitzat i dirigit pel també manacorí Jaume Febrer. Responsable de Viatges Manacor, aquest agent exerceix les funcions de guia en motiu del Prix d'Amerique per tretzè any consecutiu i sempre amb molt bon humor.

París no presentà la seva millor cara per rebre els mallorquins, sinó que la incessant pluja i el fred els donaren la benvinguda en una jornada amb poques novetats respecte el guió del'any passat. Amb l'objectiu d'internacionalitzar encara més aquesta cita, l'organització del Prix d'Amerique decidí construir un envelat que allotjàs un estand de cada un dels països on el trot és representatiu.

Mallorca, tot i que soterrada sota el nom d'Espanya, fou una de les zones privilegiades i ahir tots els illencs aprofitaren el dia per visitar-lo. Alguns menadors, com ara Aina Cervera, foren els primers a admirar el disseny de l'estand.

El recinte, amb les parets folrades especialment per fotografies del premi Bartomeu Estelrich preferencialment, estava presidit per la maqueta «Falaguer» , en la qual s'havia de transformar Son Pardo ja fa uns anys. Alemanya, Itàlia o Bèlgica foren alguns dels altres països presents en aquesta exposició internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.