cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Més de 4.000 alumnes de les Balears participen en els concerts didàctics del programa 'Viu la Cultura'

El cicle de concerts didàctics del programa 'Viu la cultura' de la Direcció General de Cultura finalitza aquest dimecres a Menorca amb la representació de l'espectacle 'Història del Rock', dirigit pel cantant Cris Juanico i que tindrà lloc al Teatre del Born de Ciutadella amb la participació de més de 4.000 alumnes de l'illa.

Aquest curs 2023-2024 s'han programat tres espectacles i concerts didàctics en els quals han participat un total de 4.219 alumnes de diferents centres educatius de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Després de l'experiència viscuda pels alumnes de Mallorca el passat dimecres 16 d'abril, aquest dimecres serà el torn de Menorca, amb dues representacions al Teatre del Born de Ciutadella de 'Història del Rock'. Juanico estarà acompanyat d'altres quatre músics de pop-rock (guitarristes, teclista, bateria i baixista). Es tracta d'un concert didàctic que mostrarà la història del rock a partir de la interpretació en directe de fragments de cançons enllaçades entre si i projeccions de l'època.

A més, també es presentaran les circumstàncies històriques, socials o culturals que envolten aquestes cançons, els autors i l'estil en el qual s'inscriuen. Al mateix temps, durant la interpretació de les cançons, que es dividiran en diferents blocs temàtics segons l'època, es projectarà en una pantalla informació sobre els autors, les lletres i els estils.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.