algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Juan Antonio Amengual ja és batle de Calvià amb el suport de VOX

El pacte PP i VOX ha triomfat finalment a Calvià. Juan Antonio Amengual s'ha proclamat aquest dissabte batle del municipi gràcies a la majoria absoluta aconseguida amb els vots de la dreta i la ultradreta.

El PSOE d'Alfonso Rodríguez Badal, que es va quedar a les portes de la majoria absoluta, ara passarà a l'oposició mentre l'extrema dreta controlarà àrees municipals com ara igualtat.

Des de la formació liderada per Rodríguez han anunciat que faran una oposició constructiva i lluitaran per d'aquí a quatre anys recuperar el comandament de la batlia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa dervers d'un any
Bocs, ecs !
Valoració:2menosmas
Per I B3, fa dervers d'un any
Avui han fet el reportatge al telenotícies d'IB3 i Alfonso Rodríguez, fin ara batle de Calvià i també portaveu del PSIB, s'ha acomiadat amb unes declaracions en castellà a la televisió pública, tal com ha estat habitual durant tota la legislatura. Cadascú es pot enganyar de la manera que consideri més oportuna, però la realitat és que el fracàs referit al progrés del català durant aquestes dues legislatures, és incontestable. Si els del PP són intel.ligents, no cal que es fiquin en merders lingüístics. El retrocés del català, entre uns i altres, progressa a la velocitat adequada, no cal que ningú empenyi.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente