El cuiner del restaurant Can Fabes, Santi Santamaria, ha mort sobtadament als 53 anys durant un viatge a Singapur, ha confirmat a Europa Press un portaveu de l'establiment. Santi Santamaria (Sant Celoni, Barcelona, 1957) va inaugurar el 1981 el seu principal restaurant, que té tres estrelles de la Guia Michelin, i va ser Premi Nacional de Gastronomia 2009. El 2006 va inaugurar el restaurant Evo, a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona, amb una estrella Michelin, i el 2007 va obrir el Terra, en el Valdepalacios Hotel Gourmand.
Mor a Singapur el xef Santi Santamaria
Obrí el seu primer restaurant a Sant Celoni el 1981 i el 1994 aconseguí la tercera estrella de la Guia Michelin
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- Narges Mohammadi: dona de foc
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.