Mor a Singapur el xef Santi Santamaria
Obrí el seu primer restaurant a Sant Celoni el 1981 i el 1994 aconseguí la tercera estrella de la Guia Michelin
El cuiner del restaurant Can Fabes, Santi Santamaria, ha mort sobtadament als 53 anys durant un viatge a Singapur, ha confirmat a Europa Press un portaveu de l'establiment. Santi Santamaria (Sant Celoni, Barcelona, 1957) va inaugurar el 1981 el seu principal restaurant, que té tres estrelles de la Guia Michelin, i va ser Premi Nacional de Gastronomia 2009. El 2006 va inaugurar el restaurant Evo, a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona, amb una estrella Michelin, i el 2007 va obrir el Terra, en el Valdepalacios Hotel Gourmand.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.