algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Una metgessa s'inventa que ha perdut la plaça per no saber català i la Conselleria de Salut li destapa la mentida

L'oncòloga andalusa Alicia Quílez afirmava en un article del diari espanyolista ABC haver perdut la seva plaça com a metgessa a Eivissa per no acreditar un nivell B2 de català, un engany que ha estat desmentit aquest dijous per la Conselleria de Salut de les Illes Balears.

Segons ha pogut saber el Periódico de Ibiza i Formentera, Quílez no treballa a Eivissa des de fa més de dos anys, i a més, es va presentar a l'examen per a aconseguir una plaça fixa i va obtenir una puntuació de 44,41558, la més baixa entre tots els aspirants. Aquest sí que és el motiu pel qual no ha obtengut la plaça.

De fet, la Conselleria explica que l'oncòloga mai no havia tengut una plaça fixa, i que, per tant, no pot haver-la perdut. Les afirmacions de Quílez no només són incorrectes, sinó que s'han fet servir —sense contrastar— per alimentar el rebuig a la llengua pròpia i com a excusa incendiària per a deslegitimar el requisit del català al sector públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ramon ruiz tapias, fa 5 minuts
Els espanyolistes anti catalans són la purria incendiaria que conformen una secta de miserables, indecents, estúpids i molt fills de p...
Valoració:0menosmas
Per Cinic, fa devers 2 hores
@toni
T'equivoques. Jo a un cínic ignorant i prepotent com tu no l'entenc.
Valoració:3menosmas
Per Pregunta, fa devers 2 hores
Rectificarà la senyora o cap dels pamflets que han publicat la mentida?. Naaaaaa....Per tant, és ben obvi que els importa més anar contra el català que la veritat o la salut dels pacients.
Valoració:7menosmas
Per Jaume Francesc Mulet, fa devers 2 hores
El Català és tan espanyol com el Castellà i en s entenem els que ens sentim del nostre lloc de residència i estimem la llengua pròpia i respeectem TOTES les altres. Vegonya difamadors i mentiders, haurieu de tenir. Salut
Valoració:1menosmas
Per Pilar pla angusto, fa devers 3 hores
Francament de prestigiosa oncòloga res de res.
Es vergonyós mentir per afavorir l'odi a una llengüa que mes de 10 milions parlem
(Mes que el fines) I ESTIMEM
Valoració:10menosmas
Per Lo Xeremier de Sa Riera, fa devers 4 hores
Mentir surt debades. El mal ja està fet i és per demés que ara es destapi la veritat. Potser un dia algú també faci servir els mateixos mètodes però a l'inrevés.
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa devers 5 hores
En Español nos entendemos todos y muy bien
Valoració:-31menosmas
Per Marta, fa devers 16 hores
perdona, però precisament va ser el Periódico de Ibiza el que ha fet servir la notícia sense contrastar i per crear odi al català, que aquesta és la seva línia
Valoració:22menosmas
Per Nuk, fa devers 16 hores
Com per fiar-se d'aquesta doctora, capaç de capgirar a conveniència qualsevol resultat. Si ha de visitar que ho faci als forasters!
Valoració:29menosmas
Per Mallorquí, fa devers 16 hores
Sembla que el titular correcte hauria estat 'Una oncòloga perd la plaça per no saber oncologia'.
Valoració:42menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente