algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
20°

CCOO demana al batle de Palma que no limiti la participació ciutadana en els plenaris municipals

En ser coneixedors de la intenció de restringir la participació de la ciutadania en els plenaris municipals de l’Ajuntament de Palma únicament a les entitats declarades d’utilitat pública, i deixant a fora a altres que estan en el registre municipal d’entitats ciutadanes, des de CCOO de les Illes Balears volen manifestar:

«Que el foment de la participació dels ciutadans i les ciutadanes en els assumptes públics és un dret recollit a la Constitució espanyola i a l’ordenament jurídic.

Que limitar la participació de la ciutadania s’entén com un retrocés en la qualitat democràtica de qualsevol institució.

Que les institucions tenen el deure de fomentar el dret a la participació per a donar sortida a l’expressió de les necessitats i els desitjos de la ciutadania de manera lliure i en igualtat de condicions.

Que CCOO de les Illes Balears ha fet servir aquest dret d’intervenció en els plenaris municipals de Palma per a exposar els seus posicionaments en temes del seu interès i vol continuar podent fer-ne ús.

Per tot l’anterior, CCOO de les Illes Balears demana al batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, del PP, i a l’equip de govern de l’Ajuntament, que reconsiderin el seu posicionament i permeti de manera àmplia la participació de la ciutadania als plenaris».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.