nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Convoquen una concentració urgent per Palestina a Palma

229873

Davant la invasió de Rafah, el darrer reducte on s'ha confinat la població de la Franja de Gaza, el moviment Mallorca per Palestina convoca la ciutadania a una concentració urgent aquest dimecres, 8 de maig, de 18 a 20 hores, a l'esplanada de l'Estació Intermodal de Palma.

Els convocants exigeixen «l'alto el foc definitiu, la fi del genocidi a Palestina, de la compravenda d'armes, de les relacions amb Israel i l'actuació immediata de les Corts Internacionals de Justícia».

Feia mesos que Israel amenaçava d'atacar la localitat de Rafah, a l'extrem sud de Gaza i on s'han refugiat més d'un milió de palestins d'altres zones de la Franja. Dilluns, l'Exèrcit va anunciar l'evacuació forçada dels residents de l'est de Rafah i va intensificar els bombardejos contra aquesta zona, obligant els palestins a tornar a fugir. Dimarts, l'Exèrcit israelià va prendre el control del costat palestí de la cruïlla de Rafah, l'únic punt d'accés a la Franja que Israel no controlava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni R C, fa 11 dies
Per començar,
demanar a la Presidenta del Gover de les Illes que envii una carta urgent al president espanyol (i fer el mateix, la Plataforma en defensa de Palestina) que condemni el genocidi palestí, rompi relacions amb l'Estat d'Israel, interrompi tot comerç d'importacions i exportacions, especialment d'armes, tanqui l'embaixada d'Israel a Espanya i la d'Espanya a Israel (fe tornar l'embaixador), fins que es produeixi un alto el foc total i definitiu. I reconegui, tot i que sigui en solitari, l'Estat de Palestina.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente