algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

La delegació de les Balears arriba als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tindouf

El 30 d'abril arribà als campaments de refugiats sahrauís una delegació de les Illes Balears. La delegació està formada per membres de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPSIB) amb la seva presidenta Catalina Rosselló al capdavant; la Directora G. de Cooperació i Immigració del Govern, els membres de l'Intergrup Pau i Llibertat pel Sàhara del Parlament, i la Directora Projectes Estratègics i Relacions Institucionals del Consell de Mallorca.

La delegació ha visitat l'Associació Sahrauí de Víctimes de Mines i la Mitja Lluna Sahrauí. Amb l'entitat s'ha repassat les tasques que desenvolupa d'atenció i ajuda a les víctimes de les mines de l'ocupant marroquí. Cal recordar que el territori del Sàhara Occidental és de les zones amb més mines actives del món. També s'ha repassat la situació d'emergència alimentària dels campaments de refugiats sahrauís.

La cita políticament més rellevant del dia ha estat la reunió amb la ministra saharauí de Cooperació, Fatma Mehdi, amb qui s'ha analitzat la tasca d'aquest ministeri en general i específicament la relacionada amb els projectes de cooperació de l'AAPSIB al llarg dels més de més de 35 anys, gràcies a la col·laboració de les institucions de les Illes Balears (Govern, Fons Mallorquí, Pitiús i Menorquí de Cooperació, els Consells insulars de cada illa, i Ajuntaments).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisco, fa 15 dies
O sea, en estas tonterias malgastan nuestros dineros los politicos? Tienen que malgastar dinero en un viajecito todo pagado para no hacer nada ni resolver nada? Solo para salir en la foto? Verguenza
Valoració:0menosmas
Per Fracàs, fa 15 dies
Hi ha representació de tots els partits oficialment progressistes. N'hi ha fins del PSOE. Ara només cal que el PSOE rompi els acords d'Espanya amb el Marroc o que els partits que fan d'escolanets del PSOE, facin perdre la majoria parlamentària a Pedro Sanchez, si el PSOE no rectifica. No passarà ni una cosa ni l'altra. O sigui que els saharauís han begut oli, per molta foto que es facin amb els representants dels partits oficialment progressistes.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente