cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

L'estació naval de Maó rep aquest dijous vaixells per a un exercici militar en què participa l'OTAN

L'estació naval de Maó rep entre aquest dijous i divendres els vaixells espanyols i internacionals integrants de l'ESP MINEX-24, un exercici multinacional avançat de guerra de mines que organitza i lidera l'Armada espanyola amb caràcter anual, amb participació de l'Aliança Atlàntica (OTAN).

L'exercici es desenvoluparà entre el 29 d'abril i el 9 de maig en aigües de l'arxipèlag balear i comptarà amb la participació de vaixells de superfície, un helicòpter de l'Armada i més de 500 efectius de països i organitzacions diferents (Espanya, Bèlgica, Estats Units, Romania, etc.).

La Força Naval multinacional, en què s'integraran també l'agrupació permanent de Mesures Contra Mines de l'OTAN a la Mediterrània (SNMCMG-2) i la Força Marítima Europea (EUROMARFOR), seran part integrant de l'exercici que se celebrarà a les aigües balears.

El Comandant de la Força de Mesures Contramines de l'Armada (COMTEMECOM), embarcat al costat del seu Estat Major Desplegable a bord del Vaixell d'Acció Marítima 'Relámpago' serà l'autoritat al comandament en la preparació i execució de l'exercici ESP MINEX 24.

Precisament divendres a l'Estació Naval de Maó tendrà lloc un acte de 'Arriado Solemne de Bandera' a bord del 'Relámpago'.

Després de la primera setmana d'exercicis, està previst que l'agrupació recali a l'Estació Naval de Porto Pi (Palma) del 3 al 5 de maig, i finalment del 9 al 10 de maig, on alguns dels vaixells espanyols participaran al acte commemoratiu del 50 Aniversari del Sector Naval de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya insular, fa 8 dies
Que vagin molt amb compte a Maó amb aquests sapastres, encara se'ls dispararà un canó i fotran en l'aire el campanar!
Valoració:0menosmas
Per I tant, fa 9 dies
España es un pais que forma parte de la Organización del Tratado del Atlántico Norte y de la Unión Europea.
¿Passsa algo?
Valoració:3menosmas
Per Che, fa 9 dies
Que bonita es la bandera española
Valoració:6menosmas
Per Dimissions, fa 9 dies
Dimissió immediata de Yolanda Diaz i del seu ministre de cultura, i de passada poden dimitir tots els caps dels suposats partits progressistes que donen suport a Pedro Sanchez, faci el que faci Pedro Sanchez.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente