algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Milers de persones participen a la FirONA

La FirONA ha estat ben animada. | dBalears

Èxit de participació. Milers de persones varen participar aquest passat diumenge a la FirONA, la primera fira de Comunicació, Llengua i Cultura, organitzada per l'associació Ona Mediterrània. La trobada, celebrada en el marc de la Fira de la Pedra de Binissalem, va mobilitzar petits i grans amb l’ampli ventall d’activitats programades.

La Fira va començar amb un cercavila des de Can Gelabert fins a la plaça de l'església. Acte seguit, el grup Cucorba va engrescar els centenars de nins i famílies que varen participat de l’espectacle. El grup infantil va interpretar les seves cançons més conegudes fent embogir els més menuts. 

Després va arribar el torn de les actuacions de Rigo, Andreu Valor, Long Time No Swing, que varen omplir la fira de música ben festiva. A més, es va fer una degustació de vermut Muntaner. A la Plaça també s’hi va celebrar una mostra de ball de Bot amb Tall de Vermadors i un dinar de fideus amb conill.

A l’espai Cotiledònia es va fer, l’horabaixa, la presentació de 'La ciutat de les ànimes' de Miquel Àngel Vidal.

D'altra banda, a l’espai dBalears es va fer la trobada de Premsa Forana i mitjans digitals en català. Durant l'horabaixa es va poder viure un intents i viscut combat de picat amb els glosadors Mateu Matas, Xurí, Maribel Servera, Servereta i Macià Ferrer, Infermer, als quals s'hi afegiren dos glosadors d'entre el públic. Lògicament, la candidatura de Xurí va protagonitzar bona part de les estamanetjades verbals d'uns i altres.

Finalment, va tancar l’acte una taula rodona sobre els '30 anys de la LNL' amb Marisa Cerdó, Maria Antònia Font i Jaume Bonet, organitzada conjuntament pel Grup Blanquerna i la delegació binissalemera de l'OCB, i conduit pel president d'aquesta, Joan Escanelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Salvador, fa mes de 7 anys

No fue casi nadie. ¡menudo fracaso!

Valoració:0menosmas
Per Sa Feixina neta i IB3 en català!,, fa mes de 7 anys

16h 42', 30-5-2016: per desgràcia, encara hi ha el monument de Sa Feixina dret i IB3 continua emetent la pel·lícula en foraster. Al PP i a C's ja els va bé. I a la resta de partits?

Valoració:4menosmas
Per Sa Feixina neta i IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 58', 30-5-2016: per desgràcia, encara hi ha el monument de Sa Feixina dret i IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:5menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

.....Y si no llegan a tocar los Long Time No Swing, hubiera sido Fireta.
Lo de las glosas, lo siento, pero no tengo estómago.

Valoració:0menosmas
Per deveres, fa mes de 7 anys

Els que cada dia són menys són els partidaris peperos i de ciudadano´s, de carnet foraster o gonella.

Valoració:3menosmas
Per slort, fa mes de 7 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:5menosmas
Per Ernest, fa mes de 7 anys

Per ¿y...?
Repassa les xifres que has dit.No va anar així, es pot comprovar. Menteixes.

Valoració:4menosmas
Per ¿y...?, fa mes de 7 anys

Cuando este pantallazo habla de "milers", seguro que eran cinco o seis decenas "de bona mesura".

Cuando hace solo unas semanas "no-sé-que-pasó" en la pl. Mayor, tuvo este pantallazo el bofe de hablar de ocho mil. Sus propietarios, o sea U.H. (que, por cierto se edita en el asqueroso idioma castellano) , hablaban en el mismo instante de mil. Y son catalanistas, pero de boquilla. Es que la pela, es la pela. No futem.

Sin comentarios.

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Jajaja donde estan los otros 1990 para llegar als milers, al menos a dos milers... o querian decir decenas de personas jajajaa? No se puede ser mas patetico..

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente