Etiqueta 'sans i salats'
Menys salats... i més sans
El contingut de sal al pa que es consumeix a l’Estat s’ha reduït més d’un 25 per cent en els darrers cinc anys, ja que ha passat de 22 a 16,3 grams per quilo de farina, amb l’objectiu de disminuir el risc d’hipertensió arterial dels ciutadans. Així ho anuncià ahir el ministre de Sanitat i Consum, Bernat Soria, durant la seva visita a l’escola de fleca de l’Associació provincial d’empresaris fabricants-expenedors de pa de Madrid (Asempan).
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent