Etiqueta 'gastronomia i art'
Quan la inspiració del llenç es cuina als fogons
El repte és el següent: quin plat gastronòmic inspiraria una obra d'art? El cuiner català Xavier Pellicer ha volgut donar resposta a la pregunta. O millor dit, ha donat 30 respostes a 30 pintures. Fruit d'aquesta reflexió, neix Grans plats per a trenta obres mestres de la pintura (Edicions Galerada). Aquest llibre de receptes, bastant heterodox, s'allunya dels receptaris habituals, però s'emmarca, inevitablement, en la recepta de com fer pasta dels grans xefs mediàtics.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent