Plats de Pasqua regats amb bon vi
Ara que arriba Pasqua es fan imprescindibles a la taula els productes més típics de la nostra gastronomia com són les panades, els cocarrois i els rubiols. Per incrementar els sabor d'aquests tradicionals plats els podem combinar amb vins de la nostra terra que ens ajuden a descobrir noves sensacions al paladar. L'Associació de Forners i Pastissers de les Illes i el celler José L. Ferrer ho saben prou bé, i ahir realitzaren a la seu del celler a Binissalem un maridatge de vins amb productes de Pasqua per aconsellar com combinar de la millor manera els dos elements durant les festes que s'acosten. A l'acte, hi participaren José Luis Roses Ferrer, propietari actual; Pep Magraner, president de l'Associació de Pastissers i Forners de les Illes Balears, i Arnau Galmés, l'enòleg del celler i l'encarregat de presentar quines són les millor combinacions. Els experts aconsellaren el Blanc Veritas fermentat en barrica 2009 i el Rosat ecològic Pedra de Binissalem 2009 per acompanyar els plats salats, mentre que el Veritas dolç 2009 i el Manto dolç 2009 els presentaren amb les postres.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent