Plats de Pasqua regats amb bon vi
Ara que arriba Pasqua es fan imprescindibles a la taula els productes més típics de la nostra gastronomia com són les panades, els cocarrois i els rubiols. Per incrementar els sabor d'aquests tradicionals plats els podem combinar amb vins de la nostra terra que ens ajuden a descobrir noves sensacions al paladar. L'Associació de Forners i Pastissers de les Illes i el celler José L. Ferrer ho saben prou bé, i ahir realitzaren a la seu del celler a Binissalem un maridatge de vins amb productes de Pasqua per aconsellar com combinar de la millor manera els dos elements durant les festes que s'acosten. A l'acte, hi participaren José Luis Roses Ferrer, propietari actual; Pep Magraner, president de l'Associació de Pastissers i Forners de les Illes Balears, i Arnau Galmés, l'enòleg del celler i l'encarregat de presentar quines són les millor combinacions. Els experts aconsellaren el Blanc Veritas fermentat en barrica 2009 i el Rosat ecològic Pedra de Binissalem 2009 per acompanyar els plats salats, mentre que el Veritas dolç 2009 i el Manto dolç 2009 els presentaren amb les postres.
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Rebutgen indemnitzar amb 300.000 euros una dona que va patir seqüeles després de ser operada a l'Hospital de Manacor