Tacons a l'estil de Can Amer
És una altra recepta típica de la cuina mallorquina de Pasqua i, com no podia ser d'una altra manera, s'elabora a partir de la butza del me, aquella part que no s'usa per fer el frit: són els tacons. L'esmentat plat amb prou feines es cuina avui en dia a Mallorca. Antònia Cantallops, qui va ser la reputada cuinera del celler de Can Amer (Inca), revela a dBalears com els prepara. Els principals ingredients d'aquest deliciós plat, una veritable delicatessen, són els senyals, el cervell i les vèrtoles de me. Cal netejar-ho tot, pelar-ho i deixar-ho en remull tota una nit. Una vegada ben colat i escorregut, es posa tot dins d'un bol i s'hi afegeix una picada elaborada amb moraduix, sàlvia i farigola. Posteriorment, s'hi fiquen els ous batuts, trossets petits de sobrassada i es posa a punt de sal i pebre. Finalment, s'hi tiren la resta d'espècies, a parts iguals: clau, gingebre, nou moscada i cardamom. La passa següent és introduir el farcit en els talequets, que abans haurem preparat amb la butza.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent