“El mercat mallorquí de bolets i esclata-sangs és intel·ligent”
Enguany és un any d'esclata-sangs. Els cercadors en troben arreu. Però hi ha persones, com Llorenç Cerdà, que amb els bolets s'hi guanyen la vida.Quan començares a comercialitzar bolets?La idea de vendre bolets la vaig tenir fa temps. Abans em dedicava tan sols a vendre xampinyons. Anava per la Península i en aquella època es varen començar a cultivar gírgoles grises o orellanes. Veia l'interès creixent cap a tot aquest món. Un dia em demanaren ceps i els vaig haver de dur als meus clients. Vaig observar que hi havia una demanda real més enllà dels xampinyons i les gírgoles. Et va ser fàcil atendre aquesta demanda?Vaig parlar amb un restaurant i a través d'ell vaig trobar un contacte a Barcelona amb una empresa que es dedicava a vendre bolets. I a partir d'aquí vàrem orientar la nostra activitat cap a la comercialització de bolets.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán