Etiqueta 'EsclataSangs'
Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears
El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart