Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears
El llibre, editat per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.
Palma28/12/14 0:00
El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.