algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Pi denuncia noves retallades sanitàries del Govern Bauzá

7398
El Pi ha denunciat que el Govern Bauzá ha retirat dels pressuposts socials, les ajudes per fills i per discapacitats als treballadors de la sanitat. | Arxiu

El Pi ha denunciat que el Govern Bauzá ha retirat dels pressuposts socials, les ajudes per fills i per discapacitats als treballadors de la sanitat. El partit ha considerat que l'Executiu vol quadrar les xifres a costa del benestar dels ciutadans i ha alertat que per complir la rigidesa pressupostària d'aquesta cartera encara veurem “més aberracions”.

El Pi, en aquest sentit, ha recordat que l'estalvi de mig milió d'euros que suposarà la mesura s'extreuen de les mateixes nòmines de la plantilla global dels treballadors. També ha criticat que s'està prioritzant l'objectiu del dèficit a “extrems gairebé inhumans”, ja que aquesta setmana també s'han tancat consultes mèdiques arreu de Mallorca. El partit ha reclamat compareixença del conseller Sansaloni.

Política immobilista
La formació liderada per Jaume Font ha considerat que el Govern Bauzá està aplicant una política pressupostària del “fort i no em moguis” per a finals de 2014 i ven fum per a 2015 en una “actuació prepotent sense precedents”.
És en aquest sentit que El Pi s'ha demanat si és necessari deixar gairebé 7000 treballadors sense ajuts socials i quantes accions més destinades a manllevar drets dels treballadors i usuaris de la sanitat pública haurem de veure d'aquí a final d'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.