'Cuina de la passió' de Tomàs Vibot, aquest dimarts, 19 de març, a Can Alcover, Palma
La llibreria Quart Creixent i El Gall Editor organitzen la presentació del llibre 'Cuina de la passió. Gastronomia i etnografia mallorquina de Pasqua, del polifacètic escriptor mallorquí Tomàs Vibot, i editat per El Gall Editor.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.