Jaume Fàbrega: «El gran tresor de la cuina mallorquina són les mares i àvies»
L'escriptor català presentà a Sa Nostra el llibre «La cultura del gust als Països Catalans»
Palma30/01/01 0:00
«La cuina mallorquina és una de les més refinades d'Europa. És una conjunció de la cuina pagesa i la senyorial, d'origen medieval. Una cuina mestissa que ha anat incorporant coses noves. I sens dubte el gran tresor de la cuina de Mallorca són les mares i les àvies». Així parlava l'escriptor català, historiador i periodista gastrònomic, Jaume Fàbrega que va presentar ahir a Sa Nostra, d'una manera original, el seu llibre La cultura del gust als Països Catalans que dedica un capítol d'aquest volum a la gastronomia de l'Illa.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- Sebastià Taltavull: «La despesa en armament es podria dedicar a acabar amb la fam al món»
- Així no es defensen les pensions públiques
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.