L'any passat va ser el paté i en aquesta ocasió l'Ajuntament de Campanet ha volgut donar protagonisme a la sobrassada a la seva fira, la tradicional de maig, que serveix com a plataforma per promocionar els productes autòctons. Per què no gastronòmics?
Artesana
Modesta però amb encant, la mostra artesana de Campanet va tenir ahir un degoteig constant de visitants en competició amb les grans fires de l'Illa. A primera hora del matí, el batle, Joan Amengual, acompanyat del tinent de batle, Francesc Morell, rebia les autoritats (encapçalades per la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol) a la plaça Major, des d'on la comitiva oficial va iniciar el recorregut per les paradetes. El president del Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca, Mateu Castelló, va exercir de guia de luxe pels diferents punts d'exposició i venda.
La Fira es va combinar, a més, amb la VII Mostra de Cuina de bars i retaurants de Campanet.
Plantes, animals, motos antigues i molta, molta artesania són els principals ingredients de la Fira de Maig, que sense oblidar el format tradicional aposta des de fa uns anys per la semiespecialització entorn d'un producte especial, que varia cada any, com a element innovador i canviant que serveix per captar noves visites.
El programa d'aquest esdeveniment es completa amb exposicions, presentacions de llibres i tallers.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.