Aquest passat dimecres es va fer el taller de Bones Pràctiques, organitzat per la Càtedra de Qualitat de la UNED 'Ciudad de Tudela', que enguany ha arribat a la seva i que enguany sisena edició. Els centres participants en el taller han estat Dénia, Illes Balears, Plasència i Lugo.
En el taller, inaugurat per Nancy Anne Konvalinka, Vicerectora de Coordinació Acadèmica i Qualitat de la UNED i Jesús de Andrés Sanz, Vicerector de Centres Associats de la UNED, hi han participat un total de 112 persones i 40 Centres Associats de la UNED.
L'activitat s'ha emès de manera online i través de videoconferència. L'objectiu és compartir experiències d'èxit dutes a terme en els diferents Centres Associats, que puguin servir de referència a la resta i contribuir a la millora general del Sistema de Garantia Interna en la Gestió (SGICG-CA), així com posar en valor els assoliments aconseguits per aquests durant aquests darrers anys.
El taller, que ha començat amb una presentació a càrrec de Luis J. Fernández Rodríguez, Director de la UNED de Tudela i de la Càtedra de Qualitat, ha consistit en la presentació de quatre Bones Pràctiques i l'activitat 'Cursos online: activitats d'acolliment amb metodologia flexible i adaptada a la singularitat de l'estudiant de la UNED de les Illes Balears del Centre Associat dels Illes Balears, presentada per Isabel Corina Maciel Torres, Coordinadora
acadèmica del Centre Associat a la UNED a les Balears i Jordi De Font Ferrer, profesor, tutor del Centre Associat a la UNED a les Balears.
La UNED treballa amb normalitat
Segons ha explicat la directora del centre de la UNED-Illes Balears, Judit Vega, «el Centre de la UNED-Illes Balears continua amb la seva feina amb normalitat durant l'estat d'alarma.»
Vega ha explicat que «s'han realitzat més de 500 tutories en línia des que va començar el confinament, alhora que es continua amb els cursos d'extensió universitària oberts a tot el públic interessat.»