El Bulli tanca
El restaurant de Ferran Adrià tanca les portes després de 27 anys. El local es convertirà en una fundació d'avantguarda
El xef Ferran Adrià, impulsor de la revolució de l'avantguarda gastronòmica mundial i considerat per molts com el millor cuiner de la història, tancà ahir el seu restaurant, El Bulli, que ha dirigit durant 27 anys. Davant nombrosos mitjans de comunicació, un emocionat i visiblement feliç Adrià, envoltat de tot el seu equip, va voler destacar que "el més important és que l'esperit d'El Bulli continua" en les milers de persones que han treballat allà i en aquelles que han passat per les taules com a clients. "Amb nosaltres han estat els millors del món. Tots ells tenen l'esperit, la passió pel que fan i, a més, són capaços d'assumir el risc en la cuina", va assegurar Adrià.
El restaurant celebrà anit el "darrer sopar", en el qual va participar l'equip de cuina i molts altres cuiners convidats. Entre els plats del menú, hi figuraven les olives "esfèriques", la flor amb nèctar, l'escuma de fum, shabu shabu de pinyons, la porra líquida d'avellana i el percebe amb caviar.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.