El millor aparador del patrimoni gastronòmic
La Mostra de cuina tanca les portes reivindicant-ne la importància després d'haver servit 38.000 menús arreu
Recepta de mestre Tomeu Esteve, pitera de pollastre farcida de fruites. | m.serra
La XXVII Mostra de cuina mallorquina va tancar ahir les portes al restaurant Menestralia, a Campanet, i ho va fer reivindicant més que mai la importància de la seva presència com a aparador del patrimoni gastronòmic de l'Illa.
Enguany s'han servit 38.000 menús, que els clients han pogut degustar als 38 restaurants que han participat en les jornades culinàries. Les xifres són, segons la presidenta de l'Associació de restauració de Mallorca, Pilar Carbonell, "positives, tot considerant les dificultats econòmiques del moment". Carbonell va expressar "la inquietud dels restauradors per no disposar d'un recinte on desenvolupar la mostra", però va assegurar que continuaran treballant "per aconseguir recollir bons fruits en el futur". Van assistir a l'acte la consellera d'Economia i Turisme del Consell, Bel Oliver; el director insular de Promoció i Economia, José Antonio Santos, i el president d'Asaja, Biel Company, entre d'altres.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.