El celler Àngel, ubicat a Santa Maria del Camí, presentà ahir els seus vins d'enguany i els féu tastar. Es tracta de l'Àngel Blanc de Blanca, elaborat a partir de les varietats premsal blanc i chardonnay; del rosat Àngel Lau·Rosa, que duu manto negro i cabernet sauvignon; i de l'Àngel Negre, que a més de manto negro i cabernet també porta merlot. El negre és fet a partir de raïm vermat el 2008 i ha estat en criança en bótes de roure francès i americà.
La Bodega Àngel té la seu i la vinya entre Santa Maria i Sencelles, a la comarca del Raiguer de Mallorca, els vins de la qual gaudeixen d'una merescuda reputació. Disposa de 17 hectàrees de vinya, la majoria de la qual és jove, tot i que també té ceps de més de cinquanta anys.
La seva singularitat respecte de la resta de cellers rau en l'original combinació de varietats de raïm autòctones de gran qualitat -el manto negro i el premsal blanc- amb altres de fora - el cabernet sauvignon, el merlot i el chardonnay-. Més endavant també produiran raïm de la varietat viognier. Els equipaments i els avançats sistemes tecnològics de què gaudeix li permeten produir fins a 350 mil litres de vi. El propietari del celler és Andrés Gelabert, mallorquí però criat als Estats Units. Gelabert s'inicià en el món del vi quan cursava estudis d'empresarials a la universitat de Texas. L'enòloga és la jove catalana Eva Maier.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.