TW
0

TaPalma ha tancat les portes amb uns resultats molt positius, que es poden resumir en dues xifres: s'han servit 138.216 tapes durant els cinc dies de la fira i hi han passat al voltant de 48.500 persones. Aquestes xifres demostren el gran interès social, tant per als ciutadans de Palma com per als visitants, que crea aquest esdeveniment. El restaurant Ummo, amb la tapa Calamar petit farcit, polenta d'arròs, melmelada de pebrot blanc i salsa biscaïna, s'ha enduit el primer premi o el TaPalma d'or 2009. Còctel mediterrani, del restaurant forn de Sant Joan, i Tardor a Mallorca - gelat tebi de rap, del restaurant Santa Eulàlia, han aconseguit el TaPalma de plata 2009 i el TaPalma de bronze 2009, respectivament.

Es Baluard

Els guanyadors es donaren a conèixer ahir horabaixa a Es Baluard. El primer premi fou lliurat per la batlessa de Palma, Aina Calvo, el segon el donà José Antonio Santos Hierro, director general de Coordinació de la Conselleria de Presidencia del Govern de le Illes Balears, mentre que Antonia Boyeas, directora general de Promoció Econòmica de l'IMFOF, va fer enrega del tercer. A part d'aquests, en la V Fira de TaPalma, es varen lliurar altres gardons, com el de millor servei 2009, que fou pel bar Marítim. En va fer el lliurament Alejandro Bestard, propietari de l'empresa GEM, col·laboradora de la fira. La Tapa favorita, premi atorgat pel públic, va recaure també a Ummo. L'entregà Laura del Olmo, cap de comunicació de Sol Meliá. Enhorabona als organitzadors, que ja treballen en el TaPalma 2010.