Arribar a menys gent, però amb més intensitat
La Mostra de Cuina Mallorquina canvia d'ubicació. Els restauradors, a priori, hi detecten avantatges i inconvenients
Palma09/04/09 0:00
La Mostra de la Cuina Mallorquina s’ha descentralitzat enguany i en comptes de tenir lloc en un escenari tancat de Palma (Fires i congressos; Palma Arena), se’n va a la part forana. Així, en lloc d’una mostra, n’hi haurà 19, tantes com pobles participants. Mateu Villalonga, del restaurant binissalemer de Can Arabí, creu que el canvi d’escenari té tants inconvenients com avantatges. Entre els aspectes positius, destaca que els plats seran de més qualitat, perquè els elaboraran a la seva cuina habitual. A més a més, "els comensals arribaran a conèixer el restaurant, i no només l’estand que teníem a la fira". D’aquesta manera, serà més fàcil que hi tornin un altre pic, vaja. "Però quanta gent tindrem, això és una incògnita", reconeix.
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.