Superar la “riojitis” per fomentar el vi mallorquí
L'Administració pública i el sector privat confluïren ahir al Consell del Vi anual per estudiar línies d'actuació conjunta
Palma13/01/09 0:00
La cinquena reunió del Consell del Vi, que tingué lloc ahir a les instal·lacions dels cellers Ferrer, deixà un bon gust al paladar dels assistents. I no tan sols per la qualitat, evidentment, de les botelles que regaren el dinar. Tant les Administracions públiques com el sector vitivinícola mantenen vigent l’estratègia expansionista del vi de Mallorca. Tot i la crisi econòmica, i contra les pitjors previsions. De fet, Binissalem tornà com una espècie d’aquelarre a favor del vi de la terra. I en contraposició a begudes d’altres indrets, com el de Rioja. Cristina Cerdó, de l’IMFOF, oferí les eines formatives de l’institut que presideix per combatre "la riojitis i fomentar la mallorquitis al servei de vi als restaurants".
També a Ara
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- L’organització juvenil Nosaltres sols! visibilitza l’arraconament del català a Calvià
- Golàs a l’Auditòrium de Palma: Jagoba Arrasate puja a l’escenari i emociona tothom amb un ‘bertso’
- El Triatló de Portocolom amaga el català
- Aquí està disponible 'Norats', la sèrie que el nou director d'IB3 no vol que mirem
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Si no el posen més barat, difícilment superaré la Riojitis o la Riberitis. El vi mallorquí surt massa car en relacio qualitat-preu. I això que som nacionalista, però l'euro és l'euro.