nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Díaz Ayuso reconeix implícitament que hi ha 'lawfare': «La denúncia de la Fiscalia és un cas tèrbol de tots els poders de l'Estat»

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va fer una compareixença davant els mitjans de comunicació on visiblement nerviosa i desconcertada va fer declaracions més pròpies d'una líder independentista o antisistema que no d'una representant del Partit Popular espanyol.

En roda de premsa, la presidenta conservadora va respondre a l'escàndol generat després que hagi sortit a la llum la investigació de la Fiscalia a la seva parella per presumpte frau fiscal i falsificació de documents. Ayuso ha acusat directament el president del Govern de cercar la seva «destrucció personal» i ha intentat reduir la investigació d'Hisenda i la posterior denúncia de la Fiscalia a «un cas tèrbol de tots els poders de l'Estat» contra la seva parella, Alberto González Amador.

«Fins on sé, la meva parella està patint una inspecció fiscal salvatge», ha defensat la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso després de l'escàndol generat per la recerca de la Fiscalia per frau fiscal i falsificació de documents al seu company.

Segons ella, idò, les actuacions de l'Estat estarien fonamentades únicament en la condició de parella seva d'Alberto González Amador. Per tant, un cas de 'lawfare'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa devers d'un mes
“...visiblement nerviosa i desconcertada va fer declaracions més pròpies d'una líder independentista o antisistema que no d'una representant del Partit Popular espanyol”. Jo, personalment, tenc sa impressió que, per regla general, es líders independentistes tenen un posat més tranquil i que són precisament es espanyolistes es qui se’ls veu nerviosos. En Puigdemont, sense anar més lluny, sempre se’l veu tranquil
Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa devers d'un mes
No.
La AEAT ha filtrado el expediente administrativo de un particular a la fiscalía, que lo ha aireado.
No es lo mismo.
No es un ataque del poder judicial per se.
Dejad de hacer el ridículo intentando sacar agua de las piedras.
Asumid que os ha tocado la lotería con Pinochez y aprovechadlo mientras podáis, que está por ver.
Y se llama prevaricación no “lawfare”, cursis.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente