nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
21°

[VÍDEO] Les impressionants imatges d'una Diada per la Llengua històrica

229807

La futura plataforma VIDA, nou projecte audiovisual de l'associació Ona Mediterrània, ha creat un vídeo per a oferir el millor resum de la Diada per la Llengua, organitzada per l'Obra Cultural Balear i els Joves de Mallorca per la Llengua, aquest 5 de maig a la plaça Major de Palma.

La peça comença amb l'arribada del Correllengua a la Porta Pintada, ofereix el darrer tram fins a la plaça Major, amb un centenar de xeremiers acompanyant les quatre torxes i l'entrada tiomfal a la plaça Major de Palma. Tot seguit, veiem els representants de les entitats a l'escenari, la lectura del manifest de Mar Grimalt i Miquela Lladó i les intervencions del president dels Joves de Mallorca per la Llengua, Pau Emili Muñoz, i el president de l'OCB, Antoni Llabrés. El vídeo acaba amb la ballada de Música Nostra.

Per a ser conscients de la magnitud que va assolir la Diada per la Llengua, vos compartim també les imatges enregistrades per l'OCB amb un dron on es veu una plaça Major inundada de persones que defensen el català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antoni Segura Riu, fa 12 dies
Mallorquines, mallorquins sou collonuts. Visca la Mata de Jonc. Força i endavant.
Un de "Terra ferma" Lleida.
Valoració:13menosmas
Per I tant, fa 12 dies
Un imbécil no se olvida nunca de un éxito; a un inteligente un fracaso se le olvida en pocos momentos, haciendo cálculos para no volver a fracasar.
Valoració:-17menosmas
Per un veí, fa 12 dies
Si la concentració hagués estat per una altre tema, l'ajuntament no hagués permet que les terrasses dels bars de la plaça estiguessin muntades.
Valoració:21menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 12 dies
Seguro que sí, mujer.
Ya verás como sí.
Valoració:-20menosmas
Per Àngels M;assip, fa 13 dies
Des de Barcelona emocionada veient aquestes imatges.
Tant de bo siguem capaços de fer pinya i ens en sortim !!!
Valoració:46menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente