cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Edició especial en paper de dBalears per celebrar Sant Jordi

229305

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi dBalears ha publicat una edició especial en paper dedicada a la festa de Sant Jordi, als llibres i a tot el món que els envolta.

A l'edició especial es parla de més d'un centenar de llibres, hi ha la salutació de la Cap de Redacció de dBalears, Gisela Badenes, i del president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Sebastià Portell.

També hi ha entrevistes a l'editora Maria Muntaner, l'escriptor Pere Joan Martorell, l'escriptora Carme Martí, l'escriptor Ariel Serra i al president de l'OCB de Calvià, Xesc Sans.

També reportatges sobre els 415 anys del repoblament d'algunes comarques valencianes amb mallorquins; llibres de filosofia en català; els influencionadors literaris; les revistes censurades al País Valencià i la llibreria Quart Creixent.

Igualment, els lectors hi trobaran breus articles sobre llibres com 'Màtria o barbàrie', 'Aspra és la terra' de Pere Perelló i Nomdedéu, 'L'impacte dels meteorits' de Miquel Àngel Vidal... i també el quadernet central dedicat a Vicent Andrés Estellés, que celebra els 100 anys del naixement del poeta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per deman, fa 9 dies
Quisiera verlos cada día. Y no de regalo.
Valoració:0menosmas
Per Especial Sant Jordi, fa 10 dies
L'especial de Sant Jordi és gratuït. Es pot recollir durant tot el dia a la paradeta d'Ona Mediterrània i dBalears a la plaça de l'Olivar de Palma. També s'ha distribuït a diferents biblioteques municipals de Mallorca.
Valoració:5menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa 11 dies
I a on es pot comprar?
Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 dies
Corred, que se acaban.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente