algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
18°

L'OCB reclama al PP de Mallorca que «trenqui amb l’extrema dreta antimallorquina»

L'Obra Cultural Balear (OCB) s'ha reunit amb el president i la vicepresidenta primera del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés i Antònia Roca, del Partit Popular, aquest dimecres.

L'entitat els ha reiterat la necessitat que el PP de Mallorca «trenqui amb l’extrema dreta antimallorquina» pels acords del Partit Popular amb VOX amb els quals promouen polítiques contràries a la llengua pròpia.

A més, l'OCB ha expressat a Galmés i Roca «la urgència d’impulsar polítiques decidides de foment de la llengua catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan guasp, fa 13 dies
Sort en tenim de l'OCB. Què seria de les Illes Balears sense ella? Terra cremada.
Valoració:0menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 13 dies
Menys pardalades del xovinisme espanyol, és més i millor per a tothom.

Del PP-vox, el partit sucursalista espanyol pre-democràtic fundat el 1976 per 7 exministres de franco no se'n pot esperar res de bo, no cal dir de l'escissió del 2013, vox.

Escriure que la nostra llengua i cultura pròpies "s'imposen" a ca nostra (?!), solament pot eixir d'una ment recargoladament malaltissa del xovinisme espanyol (altrament autoanomenat "nonacionalismo") més ranci, ultra, carca i sonat.
Valoració:-1menosmas
Per Toni, fa 13 dies
la OCB es un grupo de presión que quiere imponer sus ideas en contra de la voluntad popular. Que se presente a las elecciones a ver si tiene apoyos suficientes
Valoració:3menosmas
Per Menos es mas, fa 13 dies
i l'OCB és l'extrema esquerra catalanista
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente