Torna la Fira del gerret a Sóller
Avui vespre, amb un sopar de gerret frit i escabetxat, comença al Port de Sóller la Fira del gerret, un esdeveniment que enguany arriba a la seva segona edició amb una fórmula similar a la de l'any anterior. L'edició d'enguany es caracteritzarà, a més, per afegir un dia a la trobada i per la realització d'un complet programa d'actes complementaris relacionats amb el peix promocionat.
En marxa la IV Fira del gerret de Sóller
Ahir es presentà el programa de la IV Fira del gerret, un esdeveniment gastronòmic que enguany es fa extensiu a un altre peix: la rajada. Els organitzadors presentaren ahir el programa, al qual enguany s'han sumat 9 restaurants de la Vall, a més d'altres empreses agroalimentàries i entitats, com la Cooperativa agrícola, la Confraria de pescadors, empreses de material nàutic, el Club Nàutic, l'Associació hotelera i l'Associació de la tercera edat del Port de Sóller, entre d'altres.
Sóller acull la Fira del gerret i la rajada
Aquest cap de setmana, el municipi de Sóller acull la quarta edició d'una fira gastronòmica en la qual el gerret i la rajada compartiran protagonisme per primera vegada, ja que fins ara la se centrava únicament en el primer d'aquests peixos. Enguany, la Fira canvia d'ubicació i es durà a terme al moll comercial dissabte i diumenge entre les 12 i les 16 hores.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent