Sant Llorenç viu la fira de nit
La tretzena edició de la Fira Nocturna de Sant Llorenç va servir per treure al carrer la dieta mediterrània i per presentar en societat la renovada estació del tren. Un poc abans de les nou del vespre, les autoritats, encapçalades pel batle, Mateu Puigròs, i per la consellera d'Agricultura, Mercè Amer, arribaren al recinte de l'estació i visitaren els estands dels nou restaurants, que oferiren menjar sa i a bon preu a tots els visitants. Bon producte i bon menjar Els restaurants que dissabte vespre poblaren l'estació presentaren plats innovadors, com esqueixada de bacallà sobre salmorejo i milfulls de tonyina i pebres amb carabassó, i també els menjars més deliciosos de la cuina tradicional mallorquina, com albergínies farcides, frit mariner i tumbet.
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent