cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
16°

El CòmicNostrum 2024 celebra a Palma el 60è aniversari de Mafalda amb una exposició de Quino

235177

El CòmicNostrum, Festival Internacional de Còmic de Mallorca, torna entre el 24 i el 28 d’octubre per consolidar-se com l’esdeveniment més important del còmic a les Illes Balears.

Enguany el festival es durà a terme en diverses seus, com el Casal Solleric, el Casal Balaguer, el Centre Cultural La Misericòrdia i la Biblioteca de Can Sales de Palma. Els organitzadors expliquen que malgrat els reptes pressupostaris que estan encarant arran de la retirada de la subvenció nominativa de l'Ajuntament de Palma, l’esdeveniment segueix endavant.

L’exposició principal, Quino en la Música, es podrà visitar a les instal·lacions del Casal Solleric i presentarà més de 100 peces originals de l'icònic autor de Mafalda, personatge que enguany compleix 60 anys.

A més, es comptarà amb la participació de César Sebastián, autor de Ronson, publicat per Autsaider Còmics, editorial amb seu a Mallorca. L'autor, guardonat amb el Premi a l'autor revelació del Saló del Còmic de Barcelona, oferirà xerrades i tallers acompanyat d'un grup d’artistes destacats que també participaran en taules rodones i altres activitats durant el festival.

El cartell d'enguany ha estat creat per Pere Joan, qui ha rendit homenatge als personatges de Quino. El programa complet d'activitats, així com la resta d’autors convidats, s’anunciaran pròximament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.