algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
21°

Unides Podem: «Mai no podrem donar suport a un pressupost públic que destini doblers a finançar l'especulació»

La diputada d'Unides Podem, Cristina Gómez, ha explicat el posicionament que tendrà la formació sobre el sostre de despesa que serà debatut al ple de la pròxima setmana. Gómez ha explicat que «per molt motius, però sobretot un, Unides Podem no pot ni tan sols fer una abstenció als nombres que presentarà» el vicepresident.

El posicionament de la formació morada «té a veure amb habitatge» i és «una línia absolutament vermella». «Mai no podrem donar suport a un pressupost públic que destini una partida a finançar l'especulació» explica Gómez, qui considera que la qüestió «no és ni tan sols ideològica». La diputada ha assenyalat que des d'UP es qüestionen que «des dels poders públics es pugui fer un transvasament de cabals públics cap a capital privat» referint-se al programa de Lloguer Segur.

La parlamentària per UP ha insistit que «tenim un índex de preus a la llei estatal d'habitatge» i «funciona molt bé, jo mateixa ho havia provat». A més a més, «distingeix entre illes, entre barris de cada poble i, fins i tot, en les condicions de cada habitatge», afegeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.