cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

Le Senne fa lliçons de com dirigir un parlament i diu que «la creixent crispació als parlaments degrada el nivell del debat polític»

Exercici màxim de cinisme de l'encara president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, que, malgrat haver actuat de manera violenta, continua aferrat a la seva cadira i, ara, a més a més, ofereix lliçons de com s'ha de dirigir un parlament.

«La creixent crispació als parlaments degrada el nivell del debat polític i constitueix una falta de respecte tant cap a les nostres institucions com cap als ciutadans a qui servim», s'ha atrevit a proclamar Le Senne. L'activista neofeixista també ha recordat als seus col·legues que són «moderadors dels debats i gestors dels parlaments», i que, en el desenvolupament d'aquest rol, han de procurar mantenir en tot moment la neutralitat i la de les institucions que presideixen.

Le Senne ha fet aquest exhibició de barra i cinisme durant la Conferència de Presidents de Parlaments Autonòmics de la Conferència de Presidències de Parlaments Autonòmics d'Espanya (COPREPA).

La COPREPA té entre les seves funcions l'intercanvi d'experiències i informació sobre el funcionament dels diferents parlaments autonòmics. A més, també s'ocupa de l'anàlisi dels problemes, els reptes i les oportunitats a què s'enfronten els sistemes parlamentaris.

Al plenari de la COPREPA, celebrat a la seu del Parlament de les Illes Balears hi han participat Jesús Ramón Aguirre, president del Parlament d'Andalusia; Miguel Ángel Santalices, president del Parlament de Galícia; Juan Cofiño, president de la Junta General del Principat d'Astúries; Astrid Pérez, presidenta del Parlament de Canàries; María José González, presidenta del Parlament de Cantàbria; Pablo Bellido, president de les Corts de Castella-la Manxa; Carlos Pollán, president de les Corts de Castella i Lleó; Blanca Martín, presidenta de l'Assemblea d´Extremadura; Visitación Martínez, presidenta de l'Assemblea Regional de Múrcia; Marta Fernández Cornago, presidenta del Parlament de la Rioja; Enrique Ossorio, president de l'Assemblea de Madrid, i Marta Fernández Martín, presidenta de les Corts d'Aragó. A més, també hi ha assistit el president del Senat, Pedro Rollán Ojeda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ohh, fa devers 6 hores
Cuanta rabia del periodista con Lesenne. Tranquilicese
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente