nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
16°

MÉS denuncia que el Govern pagarà 72.000 euros als propietaris per cada pis buit en lloc de limitar els preus

234887

MÉS per Mallorca ha criticat aquest dimecres que el Govern «vulgui pagar de cop cinc anys de lloguer als propietaris que posin a disposició del Programa Lloguer Segur els seus habitatges buits». El partit ecosobiranista considera que aquesta mesura no resoldrà el problema i recorda que l’Executiu «ha d’assegurar el dret a l’habitatge en lloc de transferir grans sumes de capital a qui ja és propietari» i reclama que el Govern de Prohens «apliqui la llei estatal per, com a mínim, limitar els preus del lloguer».

«El disseny del Pla de lloguer segur que proposa el Govern ni farà davallar els preus de l’habitatge, ni garantirà l’accés a una casa digna, únicament servirà per transferir doblers públics als propietaris que tenen cases buides», ha assegurat el diputat de MÉS per Mallorca, Ferran Rosa. «Els més beneficiats del pla del Govern són els qui tenen pisos buits per especular, no la gent que necessita un lloc on viure. Amb 72.000 euros per cada pis buit, els qui tenguin 4 cases buides rebran 288.000 euros del Govern de cop», ha afegit Rosa.

Així, per a MÉS per Mallorca, la mesura anunciada pel conseller d’Habitatge, José Luís Mateo, no resoldrà l’emergència habitacional, sinó que «accentuarà encara més el problema de l’accés a l’habitatge perquè farà que qui més tengui, tengui encara més i els més vulnerables tenguin menys», ha afirmat el diputat de MÉS per Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per desbarats, fa 2 dies
Cinco años son sesenta meses.
Si un propietario cobra 72.000 euros por dichos meses, el alquiler le saldría a 1.200,00 euros/mes.
Hay alguien en su sano juicio que esto se pueda vender como cosa sería?
Los de MÉS con tal de embarrar, cualquier cosa.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 3 dies
L'emergència no es dels grans tenidors d'habitatges que no troben llogaters.
L'emergència és dels ciutadans que fent feina tot l'any, amb els sous que cobren no poden fer front als preus dels lloguers.
Però el PP com a bon representant de la gent afortunada, prefereix ajudar als grans tenidors que son els culpables de l'encariment dels lloguers.
Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa 3 dies
Llevar an es pobres per a donar-ho an es rics, s'ha de tenir molta barra per a fer-ho tan a cara descoberta
Valoració:7menosmas
Per I tant, fa 3 dies
Cuando hay más gente que viviendas, estas medidas no solventan nada.
Pero de las medidas que haya podido aprobar Més en comandita con los otros, si es que ha propuesta alguna, tampoco resuelven nada.
"Gobernaron" ocho años y dónde están los frutos?
Cuanta más presión ejerzáis contra los propietarios, menos viviendas y mas caras.
Cosa tan fácil y todavía no la habéis entendido.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente