algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
26°

El PSIB acusa Le Senne d'haver actuat amb violència i odi i d'intentar culpabilitzar les víctimes

234063

La portaveu del Grup Socialista al Parlament de les Illes Balears, Pilar Costa, ha denunciat novament el comportament del president del Parlament, Gabriel Le Senne, del partit d'extrema dreta VOX, després que s'hagi decidit que aquest continuarà en el càrrec gràcies a l'abstenció del PP al debat de remoció.

En relació amb els fets ocorreguts el 18 de juny de 2024, Costa ha acusat Le Senne d'haver actuat amb «violència i odi» després que aquest expulsés de la sala de plens a la vicepresidenta segona de la Mesa, Mercedes Garrido, i a la mateixa Costa, i rompés el retrat de Picornell.

Costa ha expressat indignació pel fet que Le Senne hagi intentat culpabilitzar les víctimes, afirmant que «l'agressor va de víctima» i que les va amenaçar de suspendre'ls la condició de diputades i deixar-les sense sou.

Per la seva banda, l'expresidenta del Govern de les Illes Balears i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha lamentat la pèrdua d'aquesta «oportunitat de tornar la normalitat democràtica», ha assenyalat que s'ha deixat escapar una ocasió per «retornar el respecte a les institucions» i ha demanat explicacions al PP com a responsables d'aquesta situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.