muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
20°

Prohens anuncia una rebaixa fiscal per a agents de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil

«No podem garantir la seguretat dels nostres pobles i barris sense plantilles cobertes de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a les Illes Balears. Per això, mentre esperam que el Govern de Sánchez actualitzi la seva indemnització de residència per una insularidad digna, inclourem els policies i guàrdies civils a la deducció fiscal per a places de difícil cobertura». Així ho ha anunciat la presidenta del Govern, Marga Prohens, qui s'ha fet ressò de la notícia del diari Última Hora que explica la seva pretensió d'aplicar desgravacions fiscals a agents de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil.

La mesura es tracta de rebaixes d'impostos per a «compensar» la despesa en habitatge i en transport que els suposa exercir la feina a les Balears.

Cal recordar que el sou d'aquests és competència del Govern espanyol però l'Executiu assegura que pren aquesta decisió «davant la inacció del Govern central de Pedro Sánchez, que es resisteix a actualitzar el complement que cobren».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ACirer, fa 20 dies
No està preparada per governar. Crec que li aniria millor el món del teatre. Així podrà gesticular tant com vulgui.
Però a Madrid, per favor, on sembla que hi té posat el pensament a tothora.
Bon viatge i no frissis a tornar.
Valoració:6menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 21 dies
I Andorra subvencionant Iberia i Illa i ERC penjant la bandera espanyola al Palau de la Generalitat. Sempre ens quedarà Costitx.
Valoració:1menosmas
Per isleño, fa 21 dies
Los mozos de cuadra ganan más que la PN y la GC
Valoració:-5menosmas
Per Pepet, fa 21 dies
Vaig sentir una conversa,d'un civil,diguent,que'l pis del quarter el llogaba,suposadament.Sembla que tenan un bon descompta,en llum i aigua.
I...no els parlis amb la nostra llengua,"estamos en España,se habla en español",amb una mala llet..,clar que suposadament.
Quan es crear el cós de'ls Mossos d'Esquadra,correran a aprena el català,per canviar-si,(ells i els blaus)i guanyar més doblers.
I ara hi hem d'afeixir doblers,amb una rialleta...?
En Franco,sempra els afavoria a les forçes de seguretat,ja sabem qui fundar A.P.,avui P.P.,D.Manoliño....
Valoració:2menosmas
Per Josep Miquel, fa 21 dies
que vos esperáveu, sa Presidente titella i els seus governants pagant una vegada mes el xantatge dels asquerosos neonazis de Vox. I la resta de funcionaris que fan mes que possiblement feines mes complicades que? a aquest no, que putes es això de que els sanitaris, docents, funcionaris públics ... siguin d'on siguin, molts de les nostres Iles, i altres vinguts aqui i molts adaptats resulta que no poden ni comprar un trist piset, ni llogar un estudi de 30-40 metres, i volen donar ajudes just a als agents de la Policía i Guardia Civil, i la resta que es foti. Es asquerosa aquesta proposta, i al final lo cert es que no es pot afavorir just als agents i la resta de funcionaris que els hi donin per alla on es carreguen els carros. La resta de funcionaris tenen el mateix dret a les mateixes ajudes, pero clar ses animalades del PP i dels neonazis que els tenen afafats dels dellonsis no tenen fi, i la resta de funcionaris podran presentar demandes ja que tenen el mateix dret a rebre les ajudes, i molt probablement els Tribunals fallarien a favor seu. Lo fotut es que qui pagaria aquestes quantitats a pagar seriem tots els ciutadans. Esta ben clar que fan i a qui afavoreixen els que governen i la xusma que els hi dona ordres. Segui votant als que es preocupen just per la seva butxaca.
Valoració:6menosmas
Per conisi, fa 21 dies
jo crec que es imposible fer ho pitjor , no en fa una de bona , vestan de una puta vegada a medrid a fer l indiot amb els teus .
Valoració:5menosmas
Per Pere Mateu, fa 22 dies
Arruix de per aquí
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa 22 dies
La majoria de gent que vivim a les Illes cobram menys de 30.000 euros a l’any i necessitam ajudes, bonificacions i descomptes per poder viure dignament, tant o més que els funcionaris que venen de la península a fer feina a la comunitat autònoma amb menys transport públic i habitatges més cars d'Espanya.
La solució no es donar ajudes i descomptes a tothom, entre d’altres cal perseguir l'especulació en l'habitatge, els negocis indecents, els beneficis extraordinaris de les empreses i empresaris que no paguen gaire impostos i disposen de fortunes acumulades en països opacs, fruit de l’economia bruta i l’evasió fiscal consentida a Espanya.
Valoració:12menosmas
Per Vés-te'n a Madrid, fa 22 dies
Juersas i Cuerpos de Segurida del ESTAO. Què és el que no entens, Prohens?. Qui paga és el ESTAO. Si vols fer de bufa traïdora collonut, però paga amb els teus doblers, no amb el dels altres. Si és que arribareu a fer oi.
Valoració:8menosmas
Per Lluís Martí, fa 22 dies
I això no va contra la igualtat dels ciutadans d'aquest estat? No és un greuge comparatiu amb molts d'altres col·lectius? I mentre no es fa res per evitar el deliri dels preus de l'habitatge o la saturació turística cada vegada pitjor.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente