cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
25°

L'extrema dreta fa arribar el seu odi als tribunals i demana la retirada de la bandera LGTBI del Parlament

Els serveis jurídics del partit d'extrema dreta VOX han presentat una demanda davant dels tribunals sol·licitant que s'ordeni la retirada de la bandera LGTBI de la façana del Parlament com a mesura cautelaríssima.

Segons han informat fonts del partit, la demanda s'ha presentat aquest divendres al matí, després que el Parlament hagi penjat la bandera d'una de les finestres de la façana.

La decisió de penjar la bandera ve referendada per un acord de la Mesa a instàncies de MÉS per Mallorca, amb els vots a favor del PSOE i el PP i en contra de l'únic membre de VOX, el president del Parlament, Gabriel Le Senne. Aquest va qualificar de «traïció» del PP el seu vot a favor de penjar la bandera.

Al Consell de Mallorca, Pedro Bestard (VOX) també s'ha queixat per la bandera posada a l'escalinata de la institució i ha dit que es tracta de la «bandera d'uns quants» que genera «crispació i divisió». «Si fos el president d'aquesta institució, avui no hi hauria bandera LGTBI. Em dol la deslleialtat dels nostres socis, que han estat incapaços d'informar-nos de la intenció de penjar la bandera», ha assenyalat.

Malgrat el discurs ple d'odi que mantenen els d'extrema dreta, la bandera LGTBI (també anomenada bandera de l'arc de Sant Martí) representa la lluita per la llibertat sexual i de gènere de tothom arreu del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa devers 14 hores
@Kaos, es evident que fa honor al seu nick, du un kaos mental que no te cura, i si afegim la seva ignorancia dient que no es poden posar banderes no oficials, crec que no te ni la mes mínima idea del que parla. Au va vagi escampant ignorancia i odi, a fi de comptes els neonazis no saben fer res més. Cerqui un bon profesional de sanitat i torni a l'escola.
Valoració:-1menosmas
Per Eggggpaña, fa 1 dia
@ oficials
Idóneo mira te el mateix dret que tú a fer aquests comentaris, ni menys ni manco.
Valoració:1menosmas
Per conisi, fa 1 dia
leseene i comppanya no sou de aquesta corda pero se vos veu el PLUMERO aneu a emprenyar a un altre lloc per exemple a madrid o a valencia o a castilla i lleo i dexau amb pau a la bona gent de aqui
Valoració:3menosmas
Per indignat, fa 2 dies
La bandera no penja dels pals oficials. La pengen a la façana.
És una bandera que reclama el dret de les persones a viure la seva sexualitat amb llibertat.
Si fos la bandera d'un equip esportiu que ha guanyat una competició no vos emprenyaria.
Ara, per recordar que hi ha col·lectius que han de lluitar per viure amb normalitat davant d'una part de la societat que encara els rebutja... Això mai.
Trista societat on n'hi ha que no volen la diversitat rica del món que ens envolta.
Valoració:10menosmas
Per bi, fa 2 dies
Yo, como Andrés Pajares, soy bi-sexual.
Valoració:-10menosmas
Per oficials, fa 2 dies
No hay que retirarla, no hay que ponerla.
¿Qué derecho tiene este trapo de estar en un organismo oficial?
Por esta regla de tres, cada día podríamos colgar tropecientas totalmente diferentes.
Sólo las oficiales.
Valoració:-12menosmas
Per indignat, fa 2 dies
Pedro Bestard, la "crispació" i la "divisió" la generau vosaltres.
Som heterosexual i no crec que la bandera multicolor sigui "d'uns quants". La bandera multicolor representa la llibertat d'orientació sexual. La llibertat de ser el que un és, i que no vengui gent com vosaltres a decidir qui té dret a estimar en llibertat.
Valoració:10menosmas
Per kaos, fa 2 dies
T'equivoques E.P .- Combatre el discurs d'odi no vol dir limitar o prohibir la llibertat d'expressió. Les banderes no oficials no es poden posar als edificis oficials
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente