nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
22°

Alaró aprova una moció urgent, promoguda pel PP, per a condemnar l'acte violent de Le Senne al Parlament

231815

Promoguda pel Partit Popular d'Alaró, l'Ajuntament ha aprovat aquest dimecres una moció urgent per a condemnar els fets duts a terme per part del president del Parlament, Gabriel Le Senne (VOX), el passat 18 de juny.

La moció diu així:

«Atesos als fets ocorreguts al Parlament de les Illes Balears el passat 18 de juny i davant la negativa del Grup municipal socialista a aprovar una moció consensuada al Ple de l’Ajuntament d’Alaró, proposem els següents punts d’acord:
1. L’Ajuntament d’Alaró condemna l’actitud del president del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, pel seu acte violent dut a terme el passat 18 de juny de 2024 en seu parlamentària.
2. L’Ajuntament d'Alaró expressa el seu suport a tots els diputats i diputades de qualsevol Grup Parlamentari per tal que puguin exercir lliurament l'activitat parlamentària, sempre respectant la neutralitat que ha de caracteritzar la Mesa del Parlament, màxim òrgan rector de la cambra».

L'Agrupació Socialista d’Alaró també ha presentat una moció, que no ha estat aprovada, en què es demanava la dimissió immediata de Le Senne.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 1 dia
Hipòcrites!
Valoració:4menosmas
Per Josep Miquel, fa 3 dies
Resum, si Bwana Prohens i farem el que lu han ordenat els seus Bwanas dels neonazis trabucats. Esta clar que hem de fer això i pagar els xantatges als que ens obliguen. Perquè la cadira es nostra i no tenim els dellonsis de explicar als nostres veïns que ho hem de fer per mantenir la nostra cadira
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente