algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
21°

PP-VOX decideixen que els menors puguin presenciar la tortura i execució de toros

230979

El Parlament ha aprovat modificar la llei de regulació de les corregudes de toros per a permetre l'entrada de menors d'edat als actes taurins.

En el ple de la Cambra d'aquest dimarts s'ha aprovat, amb 29 vots a favor de PP-VOX, 17 en contra de PSIB, MÉS per Mallorca i Grup Mixt i una abstenció, una proposició de llei de VOX per a modificar la Llei 9/2017, de 3 d'agost, de regulació de les corregudes de toros i de protecció dels animals a les Balears.

En concret, VOX planteja la modificació de l'article 12 de la Llei, que estableix la prohibició que els menors vagin a espectacles taurins i l'obligació d'instal·lar dins i fora de la plaça de toros i en un lloc visible un cartell que adverteixi que l'espectacle pot ferir la sensibilitat dels espectadors. Amb la modificació aprovada, es manté la segona part de l'article que fa referència a la instal·lació d'un cartell i s'elimina la prohibició a menors.

La diputada de VOX María José Verdú, encarregada de defensar la proposició de llei, ha assenyalat que la tauromàquia «és una de les expressions culturals més antigues».

El PP ha donat suport a la modificació apel·lant a la «llibertat». La diputada Cristina Gil ha assenyalat que la tauromàquia «és part del patrimoni històric i cultural» i, en relació amb els menors, ha defensat que «qui ha de decidir són els pares i no l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
Vaja segons pareix els tarats que disfruten amb aquesta asquerosidad volen que els seus fills també en convertesquin en trabucats i sadics, perqué aquest espectacle just es apte per trabucats i sadics. Pobres infants, en que, mes ben dit, pobres pares
Valoració:2menosmas
Per indignat, fa 4 mesos
Idò ara els pares que puguin decidir en llibertat si el seu fill menor pot fumar, apostar, consumir alcohol, conduir el cotxe...
Valoració:4menosmas
Per Anthony, fa 4 mesos
Los menores de ninguna manera y como lo de prohibir me escuece bastante, que vaya el que quiera.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente