nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Vidal demana si l'Estat pensa actuar contra els neonazis que ataquen l'Acampada per Palestina

Aquest dilluns i aquest dimarts, militants feixistes violents han atacat l'Acampada per Palestina situada al campus universitari de la UIB.

«Ahir i avui hem rebut la visita d’exaltats que han vengut a rebentar la nostra reivindicació pacífica amb agressions físiques i amenaces. Són neonazis vinculats a Identitas i als Supporters, ultras del RCD Mallorca. Reclamam la solidaritat de la societat mallorquina davant la impunitat del feixisme organitzat al Campus. Esperam que el rector actuï davant la comissió de delictes d’odi», han declarat des de les organitzacions que promouen l'acampada.

Entre els assaltants hi havia el conegut militant feixista violent Mateu Marimon, el membre dels Supporters Tolo Colom, així com diversos membres del grup neofeixista Identitas.

Arran d'aquest atac a l'Acampada per Palestina a la UIB, el diputat de Sumar MÉS al Congrés espanyol, Vicenç Vidal, ha presentat una pregunta en què exposa el succeït i demana si l'Estat pensa actuar ja contra el problema de convivència que genera la ultradreta als pobles de l'Estat espanyol i si n'indentificarà els agressors i els obrirà causes contra els seus delictes d'odi.

«El que va passar a l'Acampada per Palestina a la UIB és intolerable. La fiscalia ha d'actuar d'ofici contra aquests delictes d'odi. Ja», ha remarcat Vidal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 4 mesos
Supporters, es diuen, quins babaus amb complexa d’inferioritat, per això son tan primitius i agressius envers tot el que no entenen, a més de que estan tots sonats. Vaja uns aficionats que fan empegueir a tots els que recolzen el Mallorca amb digninat i educació. Fora violents dels estadis i de tot arreu!
Valoració:4menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 4 mesos
Quina ridiculesa els "supportters" "d'Aliança", ja coneixem els espècimens que han de negar constantment que son "d'extrema dreta".
Son com els que neguen els Països Catalans.
És evident i palmari que una cosa que no existeix o que no és, no cal negar-la cada dos per tres.

Ells tot sols es delaten i es desqualifiquen.
És curiós que persones d'extrema dreta intentin negar que ho son. Si tanta vergonya els hi fa ésser d'extrema dreta, per una altra banda cosa evident, ho tenen molt fàcil poden optar per altres partits o moviments democràtics i que respectin tots els Drets Humans, idò, no s'hauran d'avergonyir.
Valoració:6menosmas
Per lola, fa 4 mesos
@Lluís: sí, i la mare de déu nom joana.
Valoració:4menosmas
Per Cap és bo, fa 4 mesos
Que s'arreglin entre ells.
Valoració:-7menosmas
Per Lluís, fa 4 mesos
Els nazis van contra els jueus i no pas contra els palestins. De la mateixa manera que Aliança Catalana tampoc és un partit d'extrema dreta.
Valoració:-12menosmas
Per ???, fa 4 mesos
És segur que si el PSOE i Sumar que són representants de l'Estat, no intervenen, en Vidal deixarà el grup parlamentari de Sumar. Ningú no ho ha de dubtar.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente