nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

Pernando Barrena: «L'acord amb Ara Més millora la coalició Ara Repúbliques que serà la millor opció de vot antifeixista»

228327

El cap de llista d'EH Bildu al Parlament Europeu, Pernando Barrena, ha elogiat aquest dijous que la incorporació d'Ara Més que segons ell «amplia políticament i qualitativament» la coalició amb ERC i BNG per a concórrer conjuntament a les eleccions europees.

En l'acte de signatura de l'acord de coalició en la seu d'ERC, a Barcelona, ha mostrat la seva satisfacció per concórrer sota la plataforma electoral 'Ara Repúbliques' com ja varen fer en el 2019, quan varen aconseguir tres eurodiputats.

Segons Barrena, la voluntat és traslladar «l'esquema de col·laboració» que mantenen en el Congrés i que, al seu judici, ha donat els seus fruits a l'hora d'avançar en matèria d'agenda social i del dret dels pobles.

Després d'avisar que en aquesta legislatura serà definitiva per al futur del projecte d'integració europeu, ha explicat que EH Bildu actuarà des del compromís «amb el dret a l'autodeterminació dels pobles d'Europea, plantant cara a les polítiques d'austeritat i apostant per la seguretat, la integració i el respecte a la pau davant els que parlen d'OTAN, guerres i militarisme».

«Això passa per fer front a la ultradreta en els seus diferents formats i optar per 'Ara Repúbliques' serà una bona opció de vot antifeixista», ha ressaltat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per butzamen, fa 29 dies
Hay que ver el corpore que maneja el Llunqueras.
Valoració:0menosmas
Per soflocado, fa 29 dies
Anau bè... a la puta.
Valoració:1menosmas
Per Soflocles, fa 30 dies
Nirvis a Can Fatxa,
Bon senyal
anam bé!
Valoració:0menosmas
Per poligonera, fa 30 dies
El comunicado lo han hecho en ESPAÑOL. Jjj
Valoració:4menosmas
Per francisco, fa 30 dies
Bildu hablando de derechos humanos…. Manda muchas narices. Aún con asesinos en listas electorales y homenajeando a terroristas
Valoració:0menosmas
Per blas, fa 30 dies
La ultraizquierda siempre ha utilizado el "antifascismo" para disimular su violencia y su autoritarismo, es decir su propio fascismo.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente