A la trobada han assistit la candidata del PSIB al Congrés i expresidenta del Govern, Francina Armengol, i els candidats per Mallorca al Senat, Pere Joan Pons i Teresa Suárez.
Armengol ha destacat polítiques com «la Llei del Tercer Sector, la concertació, l’increment de places residencials i centres de dia, també per a persones amb discapacitat i persones amb problemes de salut mental».
«Es tracta de continuar avançant i no retrocedir 50 anys enrere, sobretot per les persones més vulnerables», ha defensat la candidata.
D’aquesta manera, Armengol ha proposat seguir impulsant l’Ingrés Mínim Vital i la Renda Social Garantida per a aquelles persones que estan en risc de pobresa. A més a més, ha apostat per seguir desplegant la Llei de Dependència, perquè «només quan ha governat el PSOE a Espanya s’ha desplegat aquesta llei, i aquesta legislatura gràcies al suport de Pedro Sánchez hem fet més places residencials, més centres de dia i hem ajudat a les persones dependents i als seus familiars», ha subratllat.
També ha reiterat la intenció del seu partit «de continuar ajudant als pensionistes, perquè continuïn revaloritzant les seves pensions, perquè puguin tenir un envelliment actiu i perquè puguin decidir on i com volen envellir».
Amb tot, la candidata al Congrés ha explicat que el seu compromís pel 23J «és seguir avançant en drets i llibertats, sobretot pels col·lectius més vulnerables, i ajudar a la classe mitjana i treballadora».
Ha destacat que, en contraposició a les seves propostes, «hi ha un PP que elimina imposts per la gent més poderosa i fa forats, la qual cosa implica retallades, que és el que va anunciar ahir Aznar, quan va dir que tornarà el temps de l’austeritat tot i que hi hagi gent que pateixi retalls o minva de drets», ha advertit Armengol.
Finalment, la candidata ha insistit en què «l’únic vot útil i decidit per aturar les polítiques d’extrema dreta a nivell espanyol, i que tant poden afectar a la classe mitjana i treballadora d’aquestes illes, és el vot al Partit Socialista».
7 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Pos alotro dia d'elecsiones unos quese desian de pp i bocs me largaron unos biyetes por ponerme su papelito en mi soble. Què amabilidá la sulla. Polqué selà ?
Ya quisiera saber el patrimonio que tiene la impresentable inquera. Y lo que paga a Hacienda. Está demostrado que cuando los más fanáticos comunistas o socialistas, pueden dejar de pagar al fisco, lo hacen. Quisiera saber si todos los que ahora se desgarran las vestiduras, cumplen al cien por cien. Mi renta está abierta al que quiere verla. Casi 500 euros, teniendo solo una pequeña nómina, acabo de pagar. Y solo es el 60 por ciento. Además ninguno de vosotros ha leído todo el decreto. Siempre impuestos, impuestos, pero nunca apretarse el cinturón y mandar a hacer puñetas a todos los gastos innecesarios. Ancha es Castilla.
Fins ara només s’ha beneficiat als okupes i morosos, deixant als propietaris apunt de fer fallida… Era ben hora de què els qui hem fet feina tota la vida tenguem el dret de deixar el fruit del nostre esforç als nostres descendent sense que l’estat en talli un altre bocinet més, no?
Mentirosa.
Recatòlica electoral. Si fos ver que el Govern de n'Armengol hagués defensat els drets del més vulnerables, no haguesiin perdut les eleccions del mes de maig. És ver que el PP no els defensarà, però això fa part del seu programa ideològic. El desengany ha vengut per culpa del fracàs dels que diuen que són progressistes. El primer deure que haurien de tenir és el de fer autocrítica. Si en Sanchez perd les eleccions serà per aquest motiu i si les guanya només serà perquè hauran aconseguit fer por amb l'extrema dreta.
Una persona que dona a un hijo 40.000 o 50.000 euros, presuntamente sin tener más, para la compra de una vivienda, es un poderoso?. Un hijo que recibe una vivienda de 70/80 años que sus padres pagaron haciendo todos los sacrificios posibles, es un poderoso? Esta tropa, no es que sean gilipollas. Pero si lo siguiente
És evident que el PP NO INTERESSA pel gruix de la societat. Els votants fatxes s'han begut tot l'enteniment.